Structab Dispatch Share verksamhetssystem

Genom abonnemang erbjuder vi tillgång till ett komplett trafiklednings- och administrativt system.

Verksamhetssystem för taxi – som en service.

På Structabs driftcentral i Halmstad finns ett komplett verksamhetssystem för taxi. Genom abonnemang erbjuder vi TAXI tillgång till ett komplett trafiklednings- och administrativt system; Structab Dispatch Share (SDS). Systemet är moduluppbyggt för att passa olika behov, från det lilla företaget med 10 bilar och upp till större med över 1 500 bilar, från inbyggd ISA till integrerat kartfunktion och mycket mera.

Det molnbaserade SDS-systemet kan hantera de enklaste resorna från A till B, till återkommande bokningar, till komplexa färdtjänstbokningar med flera hämtningar och avlämningar. Eftersom varje flotta är olika har vi gjort SDS mycket konfigurerbar – så att den effektivt blir din hjärna för ditt taxiföretag. Komplett från beställningsmottagning, trafikledning, planering och efterbehandling.

I våra åtaganden ingår bland annat Support, uppdatering av hård- och mjukvara samt dygnet-runt-jour. I skrivande stund är ca 3 000 fordon anslutna till SDS.

Ta kontroll över ditt företag

Vårt intelligenta verksamhetssystem sätter dig i förarsätet
 • Prenumeration: Ingen mer klumpig hårdvara eller stora investeringar! Få tillgång till och hantera din flotta var som helst med en internetanslutning.
   
 • Pålitlighet: 99,95 % drifttid betyder att Structab inte kommer att svika dig.
   
 • Öppna gränssnitt: Tack vare det öppna gränssnittet finns flera olika nivåer av integration med din MegTax, allt efter dina behov och önskemål.
   
 • Flexibillitet & samarbete: Med SDS har du möjlighet att komplettera med länkar till externa samplaneringssystem som t.ex. Planet, SAM3001, Trapeze, Flygtaxi och Tågtaxi samt olika telefonilösningar som Autosvar eller CTI/CSTA.
   
 • Skalbar: Anslut fler fordon och fler partner på några minuter. Vi gör den tekniska integrationen av alla fusioner och förvärv så enkel som möjligt för dig.
   
 • Automatisering: Automatiska bokningar minskar behovet av personal och sänker de löpande kostnaderna. Ta emot digitala bokningar via en egen app, hemsida eller växel och förinställ hur ditt system automatiskt skickar jobb till förare.
   
 • Dataanalyser: Använd SDS för att utvärdera hur din flotta presterar. Dina data ger dig den insikt du behöver för att identifiera områden för förbättring och för att påverka positiva förändringar.

Dispatch Management för dig

Det kompletta verksamhetssystemet Structab Dispatch Share (SDS) hanterar alla dina back-end-processer. SDS lagrar och effektiviserar alla dina förare, fordon, passagerare och företagsuppgifter och automatiserar fakturering och rapportering till RC. En fortsatt utveckling av systemet sker kontinuerligt i samråd med våra kunder inom MAG (MegTax Användargrupp) för att förbättra funktioner, ta fram nya moduler, funktionalitet m.m. Användarkontrollerad utveckling ger dig som individ eller enskilt bolag tillgång till viktiga resurser och stor kunskap om lönsam taxidrift i en modern mobil värld.

Vi gör det enklare att styra din taxiflotta

 • Effektivitet: Effektivisera administrationen av din flotta med betalning, fakturering och redovisningscentral.
   
 • Multi-fleet effektivitet: Du kan hantera flera fordonskategorier i samma system, så att du kan komma åt och kontrollera allt på ett och samma ställe.
   
 • Molnbaserad: Njut av bekvämligheten med digital lagring och administration. Du kan hantera din flotta var som helst, när som helst.
   
 • Automatisering: Minska tiden och kostnaderna för back-end-administration genom att automatisera dina affärsprocesser.
   
 • Pålitlighet: 99,95 % drifttid säger allt. Du har alltid ditt företag nära till hands.
   
 • Användaråtkomst: Bestäm vem som ska ha tillgång till back-end. Från total eller begränsadåtkomst till utvalda administratörsområden.

Vill du veta mer om hur SDS kan förbättra din taxiverksamhet? Ta kontakt med Mikael i Halmstad.

MIKAEL, VD
Vi gör det enkelt att driva lönsamma persontransporter i en komplex mobil värld.

Ring oss för ett samtal om affärskritiska teknikbeslut som kan gynna din affärsstrategi.
MIKAEL, VD