MegTax är motorn i ditt verksamhetssystem

Du kan erbjuda mycket mera mobilitet med MegTax som drivkraft och vändpunkt i din taxiverksamhet.

Komplett verksamhetssystem för taxi

Med MegTax har vi utvecklat ett komplett affärssystem för taxi. Vår filosofi är att utveckla enkla, effektiva och ekonomiskt attraktiva verktyg, som gör att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

Vi har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av taxametersystem. Användarnas engagemang är ett av våra kännetecken, och i nära dialog med våra kunder utvecklar vi ständigt ny och användbar funktionalitet.

Stor – liten – mittemellan

MegTax är utrustade med ett stort antal kommunikationsalternativ som matchar behoven hos alla typer av beställningscentraler. MegTax är marknadens smidigaste taxameter med öppna gränssnitt som gör att taxametern kan kommunicera med olika typer av boknings-, trafiklednings- och efterbehandlingssystem. Oavsätt om du driver en större eller mindre taxiverksamhet erbjuder Structab dig ett komplett verksamhetssystem baserat på MegTax och olika system i hela din verksamhet. Läs mer om möjligheterna att skräddarsy ett helt eget system eller abonnera på en befintlig lösning (Structab Dispatch Share).

Det skräddarsydda verksamhetssystemet

Structab Dispatch Share verksamhetssystem